
معتقدم دانش، تجربه و کارآمدی در کنار یکدیگر معنا پیدا میکنند.
- من پارسا دستگردی هستم، متولد سال ۱۳۷۶ در تهران. بیش از ۵ سال است که در صنعت قهوه فعالیت میکنم و در طی این سالها توانستهام در زمینههای مختلف این حوزه تجربه کسب کنم. طی دو سال گذشته، به عنوان پژوهشگر و برشتهکار تخصصی در مجموعه قهوه گرویتی فعالیت داشتهام و در این مسیر از آموزشها و دانش ارزشمند شاهین جهرمی بهرهمند شدهام.
با دارا بودن مدرک کارشناسی میکروبیولوژی، همیشه به دنبال پیوند میان دانش علمی خود و دنیای جذاب قهوه بودهام. علاقهام به پژوهش در ابعاد شیمیایی، ژنتیکی و فیزیکی قهوه تخصصی، باعث شده است که به دنبال درک عمیقتری از ماهیت این نوشیدنی شگفتانگیز باشم.
هدف من این است که با ترکیب علم و هنر قهوه، به گسترش دانش و تجربه در این صنعت کمک کنم و تجربیات بهتری را برای علاقهمندان به قهوه فراهم آورم.
Let’s socialize!